Szeged

Véres dulakodásba torkollt az autó adásvétele

Véres dulakodásba torkollt az autó adásvétele

2024. január 8., hétfő
Véres dulakodásba torkollt az autó adásvétele

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást egy szerb férfi ügyében, aki egy benzinkúton dulakodás közben megszúrta alkalmi ismerősét.

 

A rendőrségi közlemény szerint a feltételezett elkövető május 3-án este egy benzinkúton találkozott szintén szerb ismerősével, egy korábbi gépjármű-adásvételi ügy kapcsán. 

A megbeszélés vitába, majd dulakodásba torkollt, aminek során az eladó fél a slusszkulcson lévő bicskával megszúrta a sértettet. 

A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították a férfit, elfogták, és a Szegedi Rendőrkapitányságon hallgatták ki, beismerte tettét.

A súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárást a rendőrök befejezték, az iratokat pedig vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.