Szeged

Részletes szegedi karácsonyi menetrend

Részletes szegedi karácsonyi menetrend

2023. december 24., vasárnap
Részletes szegedi karácsonyi menetrend

December 24-én munkaszüneti napi közlekedés, 16:00 óra körüli járatleállással, egyes vonalakon járat kiterjesztéssel, karácsonyi és az éjféli mise csatlakozó járatok közlekedtetése. A villamosokon, trolibuszokon hétvégi menetrend szerint közlekednek, 16:00 óra körüli járatleállással, egyes vonalakon járat kiterjesztéssel, óránkénti közlekedéssel, karácsonyi és az éjféli mise csatlakozó járatok közlekedtetése. 

A 16 óra körüli járatleállás után karácsonyi járatok után a 72K, 73K, 74K, 77K jelzésű autóbuszvonalakon, 2K jelzésű villamosvonalon és 19K jelzésű trolibuszvonalon lehet utazni. Az 1-es jelzésű villamos-vasút a vasúti menetrend szerint közlekedik. Járatok indulnak továbbá az Éjféli misére / miséről Széchenyi téri átszállással a 72K, 73K, 74K és 77K jelzésű autóbuszvonalakon, 2K jelzésű villamosvonalon és 19K jelzésű trolibuszvonalon.

A PONTOS MENETRENDET IDE KATTINTVA OLVASHATJA.

December 25-én munkaszüneti napi közlekedés. A villamosokon, trolibuszokon hétvégi menetrend. 

December 26-án munkaszüneti napi közlekedés. A villamosokon, trolibuszokon hétvégi menetrend. 

December 27-én szabadnap alapú menetrend lesz érvényben az autóbuszokon, a 20-as jelzésű autóbuszvonalon Petőfitelep, Fő térről kiegészítve egy 04:20 órás indulással; a 76-os jelzésű autóbuszvonalon a Mars térről kiegészítve egy 04:25 órakor, illetve Szentmihályról kiegészítve egy 04:35 órakor történő indulással; a 72-72A jelzésű autóbuszvonalakon a kezdő- és végző járatokat kivéve a 72A jelzésű autóbuszok helyett 72-es jelzésű autóbuszok közlekednek; a 90-es jelzésű autóbuszvonalon Szeged vasútállomásról kiegészítve 04:05 és 04:35 órakor történő indulásokkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.