Szeged

Délvidéki magyar értékekről tartanak előadást Szegeden

Délvidéki magyar értékekről tartanak előadást Szegeden

Kovács György
2023. november 24., péntek
Délvidéki magyar értékekről tartanak előadást Szegeden

A Pannon TV-n futó „Kincsesládánk” című műsor keretében bejárják a Délvidéket, felkutatják és bemutatják azokat a településeket, ahol magyar emberek akár többségben, akár szórványban, eredeti értékeket képviselnek. A Délvidék Házban november 30-án megrendezésre kerülő eseményen Király Mirella, a Pannon RTV munkatársa, a műsor szerkesztője moderálja a találkozót. Bemutatja a Kincsesládánkat, a műsorvezetőt, Búzás Zsuzsannát, valamint a műsor operatőrét, Szalai Adriánt. 

Az est során bepillantást nyerhetnek a nézők a forgatások rejtelmeibe, a műsorszerkesztés titkaiba, amelyhez filmbejátszásokat vágtak össze a készítők az elmúlt négy év epizódjaiból.

A Kincsesládánk 2017-ben a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesületének Elektronikus Média díját, majd 2018-ban a Kulturális filmek fesztiválján a Közönségdíjat nyerte el a Hertelendyfalván forgatott „A vér nem válik vízzé” elnevezésű epizóddal a vajdasági székelyek életéről.

A műsor után egy kellemes beszélgetésre invitálják közönséget, ahol egy pohár bor mellett élvezhetik a műsor készítőinek társaságát.

 


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.