Bulvár

Most nem számított az idő a Hódoknál + FOTÓK

Most nem számított az idő a Hódoknál + FOTÓK

2017. október 2., hétfő
Most nem számított az idő a Hódoknál + FOTÓK

Ritkán, de most elmondható, hogy a hétvégén rendezett Hód Úszó SE rendezvényén nem a versenyszellem, hanem inkább a szórakozás játszotta a főszerepet. A hagyományosnak mondható Batyus Bulit a Sun City Szabadidőközpontban tartották meg, ahova az egyesület összes sportolóját és hozzátartozóikat is meghívták.

A Batyus Buli lényege, hogy mindenki hozzon magával valami kis finomságot, amiből aztán egész nap lehet gazdálkodni. Ebben aztán nem volt hiány az asztalokat elnézve. Az étvágy csak tovább fokozódott a Székely Mihály által őrizett és gondozott bográcsok miatt. Ezek természetesen nem voltak üresek, ebédre pörkölt készült bennük. A helyszín adottságai miatt a fiatalok is gond nélkül el tudták magukat foglalni, strandröpi, wakebord, vagy akár egy nagy séta a szabad levegőn segíthetett ellazulni, és ez által felkészülni a Hódokra váró feladatokra, versenyekre. Az esemény lényege természetesen az együtt töltött idő. Az, hogy a csapattársak, akik a legtöbb esetben barátok is, érezzék az összetartozást, mestereikkel együtt. Egy szó mint száz, szombaton móka volt és kacagás, ezek után azonban kemény munka vár a fiúkra és a lányokra, elég csak az október 14-15-én rendezendő Rövidpályás Hód Kupát említeni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.