Bulvár

Egy személyautó égett Hódmezővásárhelyen

Egy személyautó égett Hódmezővásárhelyen

2017. június 13., kedd
Egy személyautó égett Hódmezővásárhelyen

A tűz a motortérben keletkezett, személyi sérülés nem történt. Szabadtéri tűzesetekhez is riasztották a tűzoltó egységeket hétfőn.

Három szabadtéri tűzesethez riasztották a tűzoltókat a hét első napján Csongrád megyében. Csongrádról, Szentesről és Hódmezővásárhelyről érkezett lakossági bejelentés. A hivatásos egységek végezték el az oltást. A tűzesetekben senki sem sérült meg. Egy személyautó motortere égett keddre virradó hajnalban Hódmezővásárhelyen, a Könyök utcában. A város hivatásos egysége egy vízsugárral fojtotta el a lángokat, majd visszahűtötte az izzó motorteret. Személyi sérülés nem történt. Egy tizenöt méter magas olajfa ága letört Szeged-Kiskundorozsma belterületén, az ág veszélyeztette a gyalogosok és az utósok forgalmát is. A tűzoltók motoros láncfűrész és mentőkötél segítségével végezték el a műszaki mentést, melynek köszönhetően a forgalom rövid idő alatt helyreállt az érintett útszakaszon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.