Bulvár

Az erős szél okozott károkat Szegeden

Az erős szél okozott károkat Szegeden

2017. április 20., csütörtök
Az erős szél okozott károkat Szegeden
tornado_vihar_hurrikan

Továbbra is gondot okoz a kaotikus időjárás Csongrád megyében - erről tájékoztatta portálunkat a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője

Molnár Krisztina

arról tájékoztatott, hogy Szegeden a viharos szél több helyen károkat okozott, a Vaskapu utcán műszaki mentést kellett végrehajtania a katasztrófavédőknek, miután az úttestre dőlt egy fa, Újszegeden a Csanádi utcában gyalogosokat veszélyeztettek a hatalmas szél következtében rongálódott fák, míg az Erős János utcában parkoló autókban tettek kárt a gallyak és nagyobb fadarabok. A tűzoltó főhadnagy arra is felhívta a figyelmet, hogy lehetőség szerint senki ne parkoljon fák alá, mert azok kárt tehetnek a gépjárművekben, valamint tájékoztatott arról, hogy a Szentes-Szolnok vonalon leállt a vasúti forgalom a Nagytőkét is érintő részen, ugyanis egy 25 méter magas fa dőlt a sínekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.