Bulvár

Szabadtéri tűzesetekhez riasztották a tűzoltókat hétvégén

Szabadtéri tűzesetekhez riasztották a tűzoltókat hétvégén

2017. március 6., hétfő
Szabadtéri tűzesetekhez riasztották a tűzoltókat hétvégén
Tûzoltóautókat adtak át Budapesten

Szabadtéri tűzesetek adtak munkát szombaton és vasárnap a Csongrád megyei tűzoltóegységeknek. Személyis sérülés egyik esetben sem történt.

Szombaton több helyen is lángolt a kiszáradt aljnövényzet. A Szeged-Szőregi vasútállomás közelében három hektáron égett az erdő aljnövényzete. Röszke külterületén hatszáz négyzetméteres terület kapott lángra. Deszken kétezer négyzetméteren gyulladt ki a nádas, bozótos terület, Kisteleken pedig hét hektáron égett a vegetációs terület. A tűzesetekben senki sem sérült meg. Vasárnap is a szabadtéri tűzesetek adtak munkát a tűzoltóknak. Hat lakossági bejelentés érkezett Szegedről és környékéről. A város külterületén több helyen is égett a kiszáradt aljnövényzet, a füves, bozótos terület. A délutáni órákban Makó környékén is lángolt a nádas, mintegy tíz hektáros területen. A tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámokkal fojtották el a lángokat, amelyek több esetben épületeket is veszélyeztettek. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.