Bulvár

Máris elkapkodták a legújabb Harry Potter-játékot

Máris elkapkodták a legújabb Harry Potter-játékot

2017. március 26., vasárnap
Máris elkapkodták a legújabb Harry Potter-játékot
harry_potter

Harry Potter-rajongók a Cards Against Humanity játék mintájára megalkották a Cards Against Muggles, vagyis a Kártyákkal a Muglik ellen című játékot. A kártya annyira népszerű, hogy rögtön elkapkodták.

Jó hír a rajongóknak, hogy újabb játékot ötlöttek ki a náluk is elvadultabb HP-fanok. A Cards Against Humanity mintájára - mely egyébként úgy reklámozza magát, mint a szörnyű emberek partikelléke - elkészült a Cards Against Muggles varázsverzió. A készítők ráéreztek a brandre, úgy tűnik a HP-életérzést még sokáig nem lehet kiiktatni a köztudatból, a kártyajátékot mind egy szálig elkapkodták. A játék lényege, hogy két pakliba rendezik a kártyákat. Az egyikben befejezetlen vagy hiányos mondatok vannak, míg a másik szavakat és állításokat tartalmaz. Például így: "Miután hónapokig gyakoroltak a varázslatot, azt hittem végre megtanultam....". De olyan obszcén és durva állítások is lehetnek rajta, mint "Azért vesztettük el a Házkupát, mert Harry és barátai egy újabb kib****ott kalandra mentek". Mivel az első kártyacsomagokat gyorsan elkapkodták, a HP-rajongók várólistára iratkoztak. Az érdeklődés a készítőket is meglepte, akik eredetileg a barátaiknak szánták a Cards Against Muggles-t. Úgy fogalmaztak, "Ez mindössze néhány HP-rajongó otthon készített játéka. Mindet eladtuk, és még nem vagyunk benne biztosak, mikorra készítünk további kártyákat". Az 55 dolláros, vagyis átszámítva több mint 15 ezer forintos (plusz postaköltség) játék az USA-ban jelenleg elérhető, de a készítők már keresik annak lehetőségét, hogyan lehetne megoldani a postázást nemzetközi hajókkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.