Bulvár

Ingyenes teaosztással folytatódik az Állatok Karácsonya Hódmezővásárhelyen

Ingyenes teaosztással folytatódik az Állatok Karácsonya Hódmezővásárhelyen

2016. december 8., csütörtök
Ingyenes teaosztással folytatódik az Állatok Karácsonya Hódmezővásárhelyen
Karácsonyi vásár

Egy pohár forró teával kíván boldog karácsonyt a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete és a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete december 11-én, az Állatok Karácsonyán.

Mint arról korábban beszámoltunk, a vásárhelyi állatvédők idén is kitelepültek a karácsonyi vásárba, és most először partnerszervezetük, a szegedi cicamentők is csatlakoztak a jótékonysági akcióhoz.

Balogh Ernő

, a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének elnöke elmondta, a sétálóutcában található faházuknál délután három órától mindenkit szívesen látnak egy melengető italra a szeretet jegyében. Az akció célja – az ajándékozáson és az örömszerzésen túl –, hogy az emberek nyitottabbak legyenek az állatvédők munkájára. Az elnök bízik abban is, hogy párbeszéd alakul ki a lakók és az állatvédők között, ezzel is erősítve az összefogást. A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete a teaosztás után még egy hétig, december 18-ig minden nap délután négy és este hét óra között várja a kilátogatókat. A faházban különböző kézműves dekorációk és ajándékcsomagok közül válogathatunk. Az árusításból befolyt összeget a rászoruló állatokra, illetve állattartó családokra fordítják a szeretet ünnepén. Emellett támogatói téglajegyet is válthatunk, az így összegyűjtött pénzt az egyesület az új Állatvédelmi- és Szabadidős Központ megvalósítására használja fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.