Bulvár

Vádat emeltek az édesanyját bántalmazó makói férfivel szemben

Vádat emeltek az édesanyját bántalmazó makói férfivel szemben

2016. szeptember 28., szerda
Vádat emeltek az édesanyját bántalmazó makói férfivel szemben

A Makói Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli férfivel szemben aki saját édesanyjának okozott 8 napon túl gyógyuló sérüléseket.

A vádirat szerint a vádlott tavaly augusztus 19-én a reggeli órákban a makói közös ingatlanuk udvarán rövid szóváltást követően megrúgta a vele együtt élő időskorú édesanyját. A sértett a rúgás következtében 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett el, tekintettel arra, hogy a keze több helyen eltört, aminek gyógytartama mintegy 4 hét. A sértett az időskoránál fogva a bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes személynek minősül. A járási ügyészség a vádlottat a bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntettével vádolja. Vádlott bűnösségének kérdésében a Makói Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.