Bulvár

Szegedi rablás szemtanúit keresi a rendőrség

Szegedi rablás szemtanúit keresi a rendőrség

2016. szeptember 25., vasárnap
Szegedi rablás szemtanúit keresi a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a 06010/6796/2016. bűnügyi számon folytat nyomozást Cs. László ellen.

A gyanú szerint a feltételezett elkövető ismeretlen társával augusztus 19-én 7 óra körül Szegeden, a Tarján Széle utcában egy nőt meglökött, majd a nyakában lévő ezüstláncot kitépte. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövetés napján 10 és 11 óra között Szegeden, a Tarján Széle utca és a Pósz Jenő utca környékén a személyek ugyanazon módszerrel egy másik sértettet is kiraboltak. A nyomozás megállapította, hogy a bűncselekmény elkövetésével a szegedi

Cs. László

gyanúsítható megalapozottan. A férfi tettestársa, valamint a második rablás sértettje ezidáig ismeretlen, az azonosításukra tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A rendőrség kéri, hogy akinek a sérelmére a fenti helyen és időben a megjelölt módszerrel bűncselekményt követtek el, továbbá aki a rablás körülményeiről illetve annak elkövetőjéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 62/562-400-as hívószámon, valamint az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.