Bulvár

Jótékony célból versenyeztet ötezer gumikacsát a Rotary Club Szeged Dóm

Jótékony célból versenyeztet ötezer gumikacsát a Rotary Club Szeged Dóm

2016. július 16., szombat
Jótékony célból versenyeztet ötezer gumikacsát a Rotary Club Szeged Dóm
gumikacsa_kacsa

Az SZTE Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központ Gyermeksebészeti Osztálya a kedvezményezettje az akciónak: már ötszáz forinttal is lehet jegyet váltani, amely – ha szerencsés kacsára szól – wellnesshétvégét is érhet az adományozónak.

Hagyományos adománygyűjtő rendezvénnyel bővíti tovább profilját a Rotary Club Szeged Dóm: jótékonysági gumikacsaversennyel gyűjtenek adományt az SZTE Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központ Gyermeksebészeti Osztályának. A KÉSZ Rotary Gumikacsa Verseny keretein belül szeptember harmadikán, a XX. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon ötezer sárga gumikacsát úsztatnak le a Tiszán a Bertalan hídtól a Belvárosi hídig. A versenyt megelőzően Szeged több pontján osztanak „kacsajegyeket”, melyek ötszáz forintnyi adománnyal megválthatóak. Minden jegy egy-egy kacsához tartozik, melynek ez által lehet szurkolni, ugyanis az ötezer versenyzőből az első húsz beérkező gumiállatka értékes nyereményt jelent: wellnesshétvégével, játékkonzollal, színházjeggyel, fürdőbérlettel és számos más nyereménnyel gazdagodhatnak a leggyorsabb kacsák jegyeinek tulajdonosai. „A temesvári Rotary Club és a helyi ifjúsági szervezet, a Rotaract kilencedik éve szervezik meg a kacsaversenyt nagy sikerrel, tőlük kapjuk kölcsön a kacsákat” – mondta el hírportálunknak

Juhász Péter

, a Rotary Club Szeged Dóm elnökségi tagja, a projekt felelőse. „Csak kérni nem fair, hanem úgy szeretnénk együttműködni a támogatókkal, Szeged lakóival, hogy egy élményt szerzünk, így mindenki örömmel vesz benne részt” – fűzte hozzá. A szponzorok megkeresése a vártnál jobban sikerült a szervezők számára, számos forrásból, több mint egy tucat szponzortól kapnak anyagi és tárgyi támogatást egyaránt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.