Bulvár

Két műszaki mentéshez riasztották a tűzoltókat a hajnali órákban

Két műszaki mentéshez riasztották a tűzoltókat a hajnali órákban

2016. május 25., szerda
Két műszaki mentéshez riasztották a tűzoltókat a hajnali órákban

A beavatkozásokat a hódmezővásárhelyi és a szegedi tűzoltók végezték el - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Kacsákat szállító teherautó borult árokba szerdára virradó hajnalban a 47-es számú főúton, Kútvölgy közelében. A műszaki mentéshez a hódmezővásárhelyi egységet riasztotta a főügyelet. A tűzoltók áramtalanították a sérült járművet, majd megkezdték az életben maradt állatok mentését. Az Iveco típusú teherautót a kora reggeli órákban kamionmentő segítségével vontatták ki az út menti árokból. A balesetben személyi sérülés nem történt. Elesett és mozgásképtelenné vált egy egyedül élő idős asszony Szegeden. A Csaba utcai társasházban a szomszédok kedd éjszaka figyeltek fel az arra, hogy az asszony segítségért kiabál. A szegedi tűzoltók kéziszerszámok segítségével feszítették fel a nyolcadik emeleti lakás bejárati ajtaját, majd a helyszínt átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A nőt kórházba szállították, az első vizsgálatok alapján combnyaktörést szenvedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.