Bulvár

Körözött gépkocsik Csanádpalotán és Kiszomboron

Körözött gépkocsik Csanádpalotán és Kiszomboron

2016. április 5., kedd
Körözött gépkocsik Csanádpalotán és Kiszomboron
korozott_autok_police

Brit és svájci hatóságok keresték azt a két járművet, amelyet a magyar rendőrök a hétvégén foglaltak le Csanádpalotán és Kiszomboron.

A magyar hatósági jelzésű, Renault gyártmányú kisteherautóval egy bolgár férfi a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre április 2-án 10 óra körül. Az ellenőrzés megállapította, hogy a gépkocsi körözését a brit hatóságok elrendelték, ezért a magyar rendőrök lefoglalták azt. A svájci hatóságok keresték azt a francia honosságú Audit amivel egy román állampolgárságú férfi Kiszombor Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre április 4-én nem sokkal 1 óra előtt. A határrendészek az adattári ellenőrzés során megállapították, hogy a gépkocsit a svájci hatóságok körözik, ezért azt a magyar rendőrök szintén lefoglalták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.