Bulvár

Gyerekeknek hirdet rajzpályázatot az ORFK

Gyerekeknek hirdet rajzpályázatot az ORFK

2016. február 5., péntek
Gyerekeknek hirdet rajzpályázatot az ORFK
gyermekrajz_iskola_ceruza

Az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság gyermekrajz-pályázatot hirdet 3-6, 7-10 és 11-15 éves korosztály számára "Biztonságos közlekedés gyermekszemmel" címmel.

Az A4-es vagy A3-as méretű pályaműveket április 22-ig várják postai úton a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Balesetmegelőzési Bizottságához (6722 Szeged, Kossuth L. sgt. 22-24.). A pályázati művek hátoldalán kérik feltüntetni az alkotó nevét, iskoláját és iskolájának címét, a rajztanár nevét, a szülő nevét, telefonszámát, valamint a beküldő megyét (Csongrád megye). A megyei Balesetmegelőzési Bizottság által létrehozott zsűri korosztályonként értékeli a beküldött pályaműveket. Korcsoportonként az első 5 pályaművet országos zsűrizésre az Országos Balesetmegelőzési Bizottsághoz május 6-ig juttatja el. Az országos zsűrizés alapján a legjobb munkák kiállításon vesznek részt 2016 júniusában Budapesten. A díjazottakról, valamint a kiállítás helyszínéről és időpontjáról az ORFK-OBB írásban értesíti a díjnyertes pályamunkák beküldőit, valamint a megyei balesetmegelőzési bizottságokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.