Bulvár

Drogdiszkót számoltak fel a rendőrök Mindszenten + VIDEÓ

Drogdiszkót számoltak fel a rendőrök Mindszenten + VIDEÓ

2015. október 19., hétfő
Drogdiszkót számoltak fel a rendőrök Mindszenten + VIDEÓ
drogdiszko_mindszent_police

Drogdiszkót szerveztek október 17-én este Mindszent külterületén. A kábítószert fogyasztó fiatalokat az egyik közösségi portálon toborozták.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói is értesültek a rendezvényről, ezért az éjszaka folyamán több mint száz hódmezővásárhelyi és Csongrád megye más kapitányságairól érkező rendőr szakította félbe a mulatozást. Az egyenruhások a szórakozóhely csaknem valamennyi helyiségében kábítószert találtak. A rendőrök tetten értek egy 18 éves felgyői fiatalembert, aki a marihuánát tartalmazó paketteket árulta.

O. Leventétől

több tízezer forintot foglaltak le a rendőrök. Ellene kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatását követően a hódmezővásárhelyi nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Büntetőeljárás indult az ingatlan tulajdonosa ellen is. A 61 éves

Sz. Csabát

azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy kábítószert fogyasztó fiatalok rendelkezésére bocsátotta a tulajdonában lévő ingatlant. A rendőrök 34 embert állítottak elő a rendezvényről az éjszaka folyamán. Többségük ruházatából kábítószergyanús anyagokat foglaltak le. Ellenük kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a Nemzeti Adó- és Vámhivatal közreműködését is kérte. A pénzügyőrök számos szabálytalanság miatt kezdeményeztek eljárást. http://www.youtube.com/watch?v=oAvDQ41YWRY

A hét fogása? Drogdiszkóra csaptak le a rendőrök Mindszenten - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=581696

Szerző: Szegedma Hírportál2015. október 19.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.