Bulvár

Ivóvízhálózat ellenőrzés Tápén és a Tápéi kiskertek területén

Ivóvízhálózat ellenőrzés Tápén és a Tápéi kiskertek területén

2015. szeptember 3., csütörtök
Ivóvízhálózat ellenőrzés Tápén és a Tápéi kiskertek területén

A Szegedi Vízmű Zrt. éjszakai ivóvízhálózat ellenőrzési munkákat végez szeptember 7. és szeptember 11. között Tápén és a Tápéi kiskertek területén.

Az ellenőrzési munkák időtartama alatt (22 és 6 óra között) átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni. Az ellenőrzés következtében a víz zavarossá válhat. A víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban javasolják a szakemberek, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt (este 22 óráig) vételezzenek szükségleteiknek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat ellenőrzésének befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség. Kérik a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.