Bulvár

Halálos iramban: a rendőrséggel fogócskázott Szeged belvárosában, majd egy fa mögé bújt a férfi

Halálos iramban: a rendőrséggel fogócskázott Szeged belvárosában, majd egy fa mögé bújt a férfi

2015. április 23., csütörtök
Halálos iramban: a rendőrséggel fogócskázott Szeged belvárosában, majd egy fa mögé bújt a férfi
fast_furious

A rendőrség felszólítását figyelmen kívül hagyva száguldott végig Szeged városán a 23 éves K. Márk, persze jogosítvány nélkül, a KRESZ szabályaira fittyet hányva.

A Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrsének körzeti megbízottai egy Mercedes típusú személyautóra és sofőrjére lettek figyelmesek Szegeden a Szentháromság utcán április 21-én 14 órakor. Az egyenruhások igazoltatni akarták a 23 éves férfit, aki a rendőrségi felszólítást figyelmen kívül hagyva járművével tovább hajtott és gyorsítani kezdett. A körzeti megbízottak a férfi után mentek, majd megkülönböztető fény- és hangjelzés együttes használatával megállásra szólították fel.

K. Márk

a rendőri intézkedést ismét figyelmen kívül hagyva egyre gyorsabban haladt autójával miközben a KRESZ vonatkozó szabályait több ponton is megszegte. A férfi a Szentháromság utcáról a Boldogasszony sugárút irányába haladt majd a Vaskapu utcán át Gyálarét felé vette az irányt. A rendőrök a férfit üldözve ismételten, többször megállásra felszólították fel, aki végül a Bacsó Béla utcában állt meg, az autóból kiugrott és befutott az egyik ingatlan udvarába. Az egyenruhások K. Márkot az udvaron egy fa mögött megbújva találták meg. K. Márk érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett, számos esetben nem adott elsőbbséget a forgalomban szabályosan közlekedő más járműveknek, továbbá több alkalommal irányjelző használata nélkül kanyarodott és változtatott forgalmi sávot. A Szegedi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai a férfi ellen szabálysértési feljelentést tettek - írja a police.hu.

A Szentháromság utcából próbált a rendőrök elől meglógni Mercedesével a 23 éves férfi, az üldözés egy fa mögött ért véget.

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 23.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.