Bulvár

Halálos baleset Röszke közelében (FRISSÍTVE)

Halálos baleset Röszke közelében (FRISSÍTVE)

2014. december 12., péntek
Halálos baleset Röszke közelében (FRISSÍTVE)
Halálos baleset Röszkénél

Zavartalanul halad a forgalom az 5512-es számú úton Röszke közelében, ahol egy halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a ma reggeli órákban - adta hírül police.hu.

Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, ezért a rendőrség feloldotta a forgalomkorlátozást.

Korábban írtuk:

Két személyautó ütközött az 5512-es út és az M5-ös autópálya találkozásánál. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint december 12-én 7 óra 20 perckor egy Peugeot típusú személyautó haladt Mórahalom felől Röszke irányába az 5512-es számú úton, amikor a röszkei autópálya-felhajtó közelében - eddig ismeretlen körülmények között - áttért a menetirány szerinti baloldalra, ahol frontálisan összeütközött a szemből érkező gépjárművel. A baleset következtében a Peugeot-t vezető férfi a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A Röszke Autópálya-határátkelőhely felé közlekedőknek javasolják, válasszanak egy korábbi autópályafelhajtót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.