Bulvár

Két megye rendőreinek koprodukciója kellett a traktor megtalálásához

Két megye rendőreinek koprodukciója kellett a traktor megtalálásához

2014. szeptember 12., péntek
Két megye rendőreinek koprodukciója kellett a traktor megtalálásához
traktor_ruzsa_police

Két megye rendőrei közösen fogták el a traktorral furikázó kiskunmajsai férfit - adta hírül a police.hu.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Kiskunmajsa Rendőrőrse nyomozást folytat jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt

H. Ferenc

50 éves kiskunmajsai lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szeptember 9-én 21 órakor egy Kiskunmajsa, kígyóspusztai tanya mögötti területen hagyott, lezáratlan MTZ 82-es, fakitermelésre használatos csipesszel ellátott mezőgazdasági vontatóval ismeretlen helyre távozott a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül. A rendőrök felvették a kapcsolatot a Mórahalmi Rendőrőrs állományában szolgálatot teljesítő ruzsai körzeti megbízottal, aki értesítette egyenruhásainkat szeptember 10-én 9 óra 30 perckor, hogy Ruzsa település egyik tanyáján megtalálta a keresett traktort. Kiskunmajsa Rendőrőrs nyomozói néhány percen belül megérkeztek a helyszínre, ahol elfogták H. Ferencet, és a traktort is lefoglalták. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését, gyanúsítotti kihallgatását követően szabadlábon védekezhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.