Bulvár

Volt párját rabolta ki a vásárhelyi férfi

Volt párját rabolta ki a vásárhelyi férfi

2014. augusztus 4., hétfő
Volt párját rabolta ki a vásárhelyi férfi
vasarhelyi_rablo_police

A bejelentéstől számított 15 percen belül elfogták a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei azt a férfit, aki volt párját rabolta ki - adta hírül a police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint

P. Sándor

augusztus 3-án 16 óra 40 perckor a Kossuth téri ingatlana előtt várta a nőt. Amikor megérkezett, rákiabált, hogy adjon neki pénzt. Az asszony a férfi agresszív fellépése elől ismerőse autójának hátsó ülésére menekült, de a támadó követte. Megpróbálta leráncigálni az ujjáról az aranygyűrűjét, miközben többször megütötte. Végül a nála lévő nejlonszatyrot rabolta el, amiben mindössze 1500 forint és iratok voltak. A hódmezővásárhelyi járőrök a bejelentéstől számított 15 percen belül lakásán elfogták és előállították a 40 éves férfit, aki az egyenruhásokkal szemben is agresszíven viselkedett. A rendőröket és a volt párját is megöléssel fenyegette. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság P. Sándort kihallgatását követően őrizetbe vette és rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.