Bulvár

Öt embercsempész akadt horogra két nap alatt

Öt embercsempész akadt horogra két nap alatt

2013. december 18., szerda
Öt embercsempész akadt horogra két nap alatt

Öt embercsempészt fogtak el a szegedi határrendészek és a polgárőrök két nap alatt Csongrád megyében - írja a police.hu.

Négy embert fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei a polgárőrökkel együttműködve december 16-án az esti órákban Szeged-Gyálaréten. A két koszovói férfit két szerbiai állampolgár kísérte.

U. Zoltán

és

N. Csongor

300 euróért vállalta, hogy segítséget nyújt a két migránsnak ahhoz, hogy illegálisan Magyarországra jussanak. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a két szerbiai férfit, akik gyorsított eljárás keretében 2013. december 19-én bíróság elé állnak. Ugyancsak embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt áll bíróság elé az a 27 éves szerbiai állampolgár, aki 2013. december 17-én három szomáliai férfit kísért át a schengeni határon. A szegedi határrendészek a hőkamera segítségével szúrták ki a migránsokat. Őrizetbe vette és előzetes letartóztatását kezdeményezi a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya annak a két szerbiai-magyar állampolgárnak, akik négy afgánt csempésztek Magyarországra.

M. Ervin

és

J. Dániel

600 eurót kért a határsértőktől az útért. A csoportot a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei Szeged-Gyálaréten fogták el 2013. december 17-én az esti órákban. A migránsok ellen idegenrendészeti eljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.