Bulvár

Felderítették a több éve elkövetett bűncselekményeket

Felderítették a több éve elkövetett bűncselekményeket

2013. május 7., kedd
Felderítették a több éve elkövetett bűncselekményeket

A csongrádi rendőrök nem adták fel és az évekkel ezelőtt történt bűncselekmények végére május 2-án pontot tettek - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

2010 decemberében tett feljelentést egy csongrádi tanya tulajdonosa ismeretlen tettes ellen, ugyanis ingatlanjáról számos értéktárgy tűnt el. A rendőrök széles körű adatgyűjtésbe kezdtek és a kitartó nyomozásnak meglett az eredménye: egy csongrádi lakos került az egyenruhások látókörébe. A megalapozott gyanú szerint B. László több, mint 100 ezer forint értékben lopott el kábelt, ablakkeretet, betonkeverőt, és egy talicskát is. Kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett, sőt az eltulajdonított áru egy része is előkerült. A Csongrádi Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen.

F. János

sem úszta meg büntetlenül két éve elkövetett tettét. Ismeretlen személy ellen indult büntetőeljárás 2012 októberében. A sértett feljelentése szerint a csongrádi Öregszőlők területén lévő tanyájából szerszámokat, valamint a kerti wc vas ajtaját emelték el, mintegy 30 ezer forint értékben. A rendőrök eredményes munkájának köszönhetően a napokban fény derült az elkövető kilétére. F. János a terhére rótt bűncselekményt elismerte, valamint két további betöréses lopás is a „számlájára írható”, amelyben nagy mennyiségű téglát és nyílászárót tulajdonított el. Ezeket az egyenruhások lefoglalták, a férfit pedig lopás megalapozott gyanúja miatt vonták felelősségre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.