Bulvár

Táskatolvajok áldozatait keresi a rendőrség

Táskatolvajok áldozatait keresi a rendőrség

2013. január 31., csütörtök
Táskatolvajok áldozatait keresi a rendőrség

Táska- és nyaklánctolvaj fiatalokat fogott el a Szegedi Rendőrkapitányság. A kihallgatások során olyan bűncselekményeket is elismertek, amiről a rendőrségnek még nem volt tudomása. A rendőrség sértettek jelentkezését várja.

A vallomások szerint a fiatalok az alábbi bűncselekményeket is elkövették, de a sértettek ezidáig még nem tettek feljelentést: - 2013. január 15-én kora délután a Katona József utcában egy 50-60 év közötti nő kezéből tépték ki a táskáját. - 2013. január 11-én délután a Tápéi utcán egy idős asszonytól vették el a táskáját. - Néhány hete a Honvéd téren egy 50-70 év közötti asszony nyakából tépték le a nyakláncát. - Néhány hete a Kálvária téren egy fiatal lány kezéből tépték ki a táskát. Ő a tolvajok után futott, de nem érte el őket. A rendőrség kéri a fenti ügyekben érintett sértetteket, hogy a nyomozás segítése érdekében haladéktalanul jelentkezzenek a Szegedi Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztályán (Szeged, Párizsi krt. 16-22.) és tegyenek feljelentést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.