Bulvár

Rácsok mögött az egyik újszegedi betörő

Rácsok mögött az egyik újszegedi betörő

2012. november 18., vasárnap
Rácsok mögött az egyik újszegedi betörő

Elfogta és őrizetbe vette a Szegedi Rendőrkapitányság november 17-én este azt a makói férfit, aki több betörést is elkövetett a megyeszékhely újszegedi városrészében. A gyanúsított újabb bűncselekményre készült, amikor lecsaptak rá a rendőrök.

A közelmúltban nagy felháborodást kiváltó betörés-sorozat történt Újszegeden. A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás mellett kiemelt figyelmet fordítottak a városrész közbiztonságának fenntartására, és gyakrabban járőröztek a környéken. Munkájukat siker koronázta, hiszen 2012. november 17-én az esti órákban a rendőrök felfigyeltek egy látszólag céltalanul bolyongó férfira, akit igazoltattak. Hátizsákjában feszítővasat és elemlámpát találtak. Előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol elszámoltatása során beismerte, hogy több betörést követett el Újszegeden, és éppen újabb bűncselekményre készült, amikor elfogták. A Szegedi Rendőrkapitányság a 36 éves makói lakost őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását. A nyomozók vizsgálják, hogy pontosan hány betörés írható a számlájára. A Szegedi Rendőrkapitányság továbbra is fenntartja az újszegedi városrész fokozott ellenőrzését, és tovább dolgoznak a még meg nem oldott betörések felderítésén is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.