Bulvár

Év honlapja díjat nyert a CSMRFK egyik weboldala

Év honlapja díjat nyert a CSMRFK egyik weboldala

2012. november 30., péntek
Év honlapja díjat nyert a CSMRFK egyik weboldala

A Magyar Marketing Szövetség 2004. óta minden évben meghirdeti „Az Év Honlapja Pályázatot”, azzal a céllal, hogy zsűrizze az online kultúra fejlődését, a korszerű és hatékony marketinglehetőségeket, a figyelemfelkeltés eredményességét. Idén minden eddiginél több pályaművet küldtek be cégek, szervezetek, magánszemélyek az ország egész területéről.

A 25 kategória 359 pályázója között „Non-profit” kategóriában indult a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szakmai munkája és koordinációja alapján megvalósított Bulis Biztonság bűnmegelőzési témájú honlap is. A 12 fős szakmai zsűri komplex szempontok – design, innovativitás, interaktivitás, kategóriának megfelelő tartalom - alapján e honlapnak ítélte az „Év honlapja Díját”. Az elismerést

Varga István

, a pályázat alapítója és

Eszes István

, a zsűri elnöke adta át. A honlap létrejöttét több települési önkormányzat és rendőrkapitányság összefogásával benyújtott sikeres belügyminisztériumi pályázat tette lehetővé. Az „Együtt a biztonságért” projekt egyik kiemelkedő eleme a Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata által támogatott bűnmegelőzési témájú weblap létrehozása volt. A oldal főként a fiatalokhoz szól, azonban rajtuk keresztül családokhoz, tanárokhoz is hasznos, tartalmas prevenciós tanácsokat igyekszik eljuttatni. A weblap díjazása igazolja a szakmai összefogás jelentőségét, amely jelen esetben a támogatói akarattal társuló, a modern technika eszközeire építő prevenciós elképzelés egy kreatív csapat általi vizuális megvalósítását jelenti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.