Bulvár

Már látogathatók a hópárduckölykök a vadasparkban

Már látogathatók a hópárduckölykök a vadasparkban

2012. augusztus 15., szerda
Már látogathatók a hópárduckölykök a vadasparkban

Már régóta sokan várták, hogy meglátogathassák a Vadaspark idei legnagyobb szenzációinak számító ifjú nagymacskákat. Most érkezett el az idő arra, hogy az egyre játékosabbá és bátrabbá váló kölykök felfedezzék a külső kifutójukat, természetesen anyjuk oltalmazó felügyelete mellett.

Börte, Sagar és Tenzing május 30-án született a vadasparkban. Ezidáig anyjuk a háttérben nevelte őket, mialatt a közönség a hímet láthatta. Most helyet cseréltek, reggelente a kis hópárducok foglalják el az árnyas kifutót, s hogy délután meddig maradnak kinn, az a kölykök viselkedésén múlik, hiszen, ha nagyon vissza akarnak menni megszokott kuckójukba, a gondozók beengedik őket. Így, aki meg akarja lesni őket, az inkább délelőtt látogasson a Vadasparkba az elkövetkezendő napokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.