Bulvár

PI-vízzel frissülhettek a Bartók téren sétálók + FOTÓK

PI-vízzel frissülhettek a Bartók téren sétálók + FOTÓK

2012. július 7., szombat
PI-vízzel frissülhettek a Bartók téren sétálók + FOTÓK

Palackozott PI-vizet osztogattak a szombat délelőtti hőségben a Bartók téren a szegedi PI-víz Centrum munkatársai.

Kispál László

, a termék hódmezővásárhelyi előállítója és forgalmazója is az Attila utca 12. szám alatt található PI-víz Centrumba érkezett. Mint elmondta, a PI-vizet a japánok fedezték fel növények vizsgálatával. Arra a következtetésre jutottak, hogy a bennük található víz nem azonos a környezetünkben fellelhető vizekkel – megfogalmazása szerint ugyanis előbbi három-, utóbbi pedig hatmolekulás vízfürtökből áll. Összetétele révén a PI-víz kedvezően hat az anyagcsere-folyamatokra, az emésztésre és az immunrendszerre, így Kispál László szerint 18,3 egészséges évvel élhetünk tovább ilyen víz fogyasztásával. A PI-vizet nevezik életvíznek is, mert ugyanolyan energiamező veszi körül, mint az élő szervezetet – áll a víz ismertetőjében. Kispál László arról is beszélt, minden élőlényben PI-víz van, az ember születésekor a szervezete 96 százalékban tartalmazza a folyadékot, amikor ez 58 százalékra visszaesik, akkor hal meg. A PI-víz viszont segíti a sejtek „újratöltődését”.

A PI-víznek létezik oxigénes-lúgos változata is, ezt csak felnőttek fogyaszthatják. A helytelen táplálkozás során sok olyan ételt eszünk, melyek savasítanak (fehér cukor, fehér liszt, só, fekete kávé, magyaros ételek, húsok stb.). A folyadék tájékoztatója szerint a savas szervezet sok szabadgyököt termel, ami betegségekhez vezethet. A PI-víz aurája leköti a szabadgyököket, különösen C-vitaminnal együtt fogyasztva. Az oxigénes víz pedig segít a sejtek felújításában, méregtelenítő, csökkenti a légzési panaszokat, segíthet leküzdeni a krónikus fáradtságérzetet. A PI-víznek olyan élettani hatásokat tulajdonítanak, mint vérrögbontás, a vér oxigénszállító képességének növelése, méregtelenítés, antioxidáns és antibakteriális hatás. Tehát két fontos tulajdonsága miatt vásárolják, egyrészt az úgynevezett pi-energia, ennek tulajdonítják a folyadék pozitív hatásait. A másik pedig, hogy ettől az energiától függetlenül is tisztábbnak és egészségesebbnek írják le, mint a csapvizet. Kispál László elmondta, egy speciális berendezéssel nyernek a csapvízből PI-vizet. A folyamatban a vizet szűrik, és többek között aktív szénen és korallszűrőn vezetik keresztül, majd a bioenergia révén alakulnak át a hatmolekulás vízfürtök hárommolekulássá. A technológia ismerője azt is kiemelte, sokkal finomabb sör készül az ilyen vízből – a cseh sajtó forradalmi változásként emlegette a módszert.

Vágólapra másolva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.