Bulvár

Újabb kazánrobbanás, ezúttal Mórahalmon

Újabb kazánrobbanás, ezúttal Mórahalmon

2012. február 8., szerda
Újabb kazánrobbanás, ezúttal Mórahalmon

Ismét felrobbant egy kazán, ezúttal Mórahalom külterületén. Az ott lakó idős asszony súlyos sérüléseket szenvedett - közölte a rendőrség sajtószolgálata.

Adataik szerint kedden este 8 óra magasságában a 70 esztendős nő a tanya melléképületében akarta begyújtani a fűtőberendezést, amely azonban felrobbant. Az asszony ennek következtében súlyos sérülést, többszörös lábtörést szenvedett. Az eset bejelentését követően a helyszínre a rendőrség, a tűzoltóság és a mentőszolgálat munkatársai siettek. A szemle adatai alapján a detonációt feltehetően ez esetben is a kialakult jégdugó okozhatta, mivel a vegyestüzelésű kazánt már hetek óta nem használták. A mentők a sérült nőt kórházba szállították. A rendőrök működő fűtőberendezés híján gondoskodtak az asszony fiának – aki ugyancsak a házban lakott – szomszédoknál történő elhelyezéséről. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit - áll a közleményben. A fenti eset alapján a rendőrség ezúton is felhívja a figyelmet, hogy a rendkívüli hideg időre tekintettel a régebb óta nem használt fűtőberendezést használat előtt minden esetben mutassák meg szakembernek, hiszen a berendezés csőrendszere eljegesedhet, amely könnyen a már említett jégdugó kialakulásához vezethet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.