Bulvár

Életellenes bűncselekmények Csongrád megyében

Életellenes bűncselekmények Csongrád megyében

2012. január 9., hétfő
Életellenes bűncselekmények Csongrád megyében

Előzetes letartóztatásba helyezte a Szegedi Városi Bíróság azt a 17 éves román állampolgárságú fiatalembert, aki az elmúlt hét csütörtökön megölte édesapját egy domaszéki tanyán.

A rendőrség jelenlegi információ szerint családi veszekedés közben a fiatalember késsel több alkalommal megszúrta apját, majd egy nagy darab betontömbbel fejbe is verte. A helyszínre érkező mentők már csak a 41 éves férfi halálát tudták megállapítani. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kihallgatását követően a fiatalembert őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit a bíróság vasárnap egy hónap időtartamra el is rendelt emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt. Őrizetbe vette a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság azt a 25 éves férfit is, aki a megalapozott gyanú szerint egy szegedi Pille utcai vendéglő előtt előzetes szóváltást követően megütött egy 27 éves szegedi lakost, aki ennek következtében elesett és életveszélyes koponyasérüléseket szenvedett. Ellene életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.