Bulvár

Sok baleset történt a csúszós utakon

Sok baleset történt a csúszós utakon

2011. december 16., péntek
Sok baleset történt a csúszós utakon

Számos baleset, köztük több halálos kimenetelű is történt az időjárás-változás miatt pénteken; sok helyen autók ütköztek össze és sodródtak le a jeges útról - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) az MTI-vel.

A közlemény szerint meghalt egy 73 éves tatabányai férfi, amikor az általa vezetett autóval egy másik járműnek ütközött Környe és Bokod között. Székesfehérváron egy mentőtiszt cserbenhagyásos gázolás áldozata lett. A Fejér megyei Felcsúton egy kisteherautó elsodort egy buszmegállóban várakozó 16 éves fiút és egy 26 éves fiatalembert, mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek. Az ORFK felhívta a figyelmet arra, hogy országszerte számítani kell az időjárási viszonyok megváltozására, amely balesetekhez vezethet, a viharos időjárás és a széllökések miatt pedig nő az árokba csúszás veszélye. Az autóval utazókat a rendőrség arra kérte: próbáljanak meg fokozatosan alkalmazkodni a megváltozott látási és útviszonyokhoz, tekintettel az esetleges ködös, esős, havas időjárásra, és tartsanak nagyobb követési távolságot. Az adventi időszakban a hétvégén erős forgalomra lehet számítani, elsősorban a nagyobb bevásárlóközpontok, vásárok környékén - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.