Bulvár

Megérkezett az első hó Szegedre + FOTÓK

Megérkezett az első hó Szegedre + FOTÓK

2011. november 30., szerda
Megérkezett az első hó Szegedre + FOTÓK

A reggeli órákban kezdődött a havazás, néhány milliméternyi hullott csak, és az előrejelzés szerint sem várható számottevő csapadék a következő napokban. Hétvégére napközben akár 15 fok is lehet.

Az előrejelzés szerint szerdán az ország nagy részén borult marad az ég, párás, többfelé ködös idő várható, kevésbé felhős területek főként a Tiszántúlon illetve északkeleten lesznek. Számottevő mennyiségű csapadék sehol sem valószínű, de ködszitálás, ónos szitálás előfordulhat néhol. Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb hőmérséklet általában -2, +3 fok között alakul, ennél enyhébb idő a naposabb helyeken lehet. Késő estére +1, -4 fok közé hűl le a levegő.

A hétvégére felmelegedés várható

Csütörtöktől kezdetben az ország legnagyobb részén, majd később inkább csak az északi, északkeleti területeken lesz borult, párás idő, és ott helyenként eső is előfordulhat. Vasárnap északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, akkor már többfelé lehet esőre, záporra számítani. Jelentős mennyiségű csapadék (legalább 5 mm) az ország területének 10 százalékán valószínű. Szegeden csütörtök és pénteken éjszaka még fagy várható -3 fok, napközben 3-5 fok körüli hőmérséklet. A hétvégén azonban kellemes kora őszi időjárásra számíthatunk 13-15 fok körüli maximum hőmérséklettel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.