Bulvár

Három fiatal zsebelt ki egy ittas nőt Hódmezővásárhelyen

Három fiatal zsebelt ki egy ittas nőt Hódmezővásárhelyen

2011. október 25., kedd
Három fiatal zsebelt ki egy ittas nőt Hódmezővásárhelyen

Három fiatal zsebelt ki egy ittas állapotban lévő nőt az egyik hódmezővásárhelyi szórakozóhelyen vasárnap hajnalban - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra a sértett jelentette be, hogy szombat éjszaka szórakozni indult, majd vasárnap hajnalban már a pénztárcája nélkül tért haza, ugyanis azt valaki ellopta a táskájából. A vásárhelyi nyomozók az adatgyűjtés során megnézték a vendéglátóhely biztonsági kamera felvételeit. Ez alapján kiderült, egy 17 éves fiatalember az utcán találkozott az akkor már ittas állapotban lévő középkorú nővel, majd együtt felmentek a szórakozóhelyre, ahol beszélgettek és italoztak. A fiatalember ott találkozott egy barátjával, valamint annak barátnőjével, akikkel közösen kieszelték, hogy elveszik a nő pénzét. A 20 éves lány elterelte az asszony figyelmét, míg a két fiatal a táskából kivette a pénztárcát. 30 ezer forintot találtak benne, amit elosztottak egymás között, majd elköltötték hamburgerre, italra és cigire. A három fiatal ellen lopás miatt indított büntetőeljárást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság. Várhatóan 30 napon belül bíró elé állnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.