Bulvár

Rendőr halálos balesete a csongrádi elkerülő úton

Rendőr halálos balesete a csongrádi elkerülő úton

2011. augusztus 24., szerda
Rendőr halálos balesete a csongrádi elkerülő úton

Meghalt egy motorral közlekedő férfi, aki terepjáróval ütközött szerda reggel a Csongrádot elkerülő úton; egy szolgálaton kívüli rendőr vesztette életét - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Az elsődleges adatok szerint a motoros Gátér felől Szentes irányába tartott a 451-es úton, egy járműoszlopot előzött, és nem tudott időben visszatérni saját sávjába. A szemből érkező terepjáró sofőrje megpróbált lehúzódni, de már nem tudta elkerülni az ütközést - mondta

Jászai Linda

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A motort vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - közölte a hadnagy.

Halmosi Zsolt

dandártábornok, az Országos Rendőr-főkapitányság rendészeti főigazgatója egy szerdai, más témában tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy a balesetben egy szolgálaton kívüli rendőr vesztette életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.