Bulvár

Egy halálos baleset az utakon szombaton

Egy halálos baleset az utakon szombaton

2011. június 5., vasárnap
Egy halálos baleset az utakon szombaton

A közutakon az elmúlt nap 24 órájában a rendőrség összesen 147 közúti közlekedési baleset során intézkedett. Ebből 1 balesetben egy 1 személy vesztette életét, 23 súlyos, 45 pedig könnyű sérüléssel járt. Ezeken felül 78 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt.

Vasárnap is meleg idő lesz, azonban gomolyfelhő-képződés, eső, zápor kialakulása várható. Fontos, hogy mindig az út és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg a járművük sebességét. A körültekintő közlekedéssel, követési távolság betartásával több baleset is elkerülhető! Az M5-ös autópálya bal pályaoldalon 63-56. km szelvények között (Budapest felé) útburkolat-felújítás lesz. Átterelésre kell számítani a jobb pályatestre (a Szeged felé menő oldalra), ahol szembe jövő forgalom van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.