Bulvár

Televíziók vetélytársává tenné a YouTube-ot a Google

Televíziók vetélytársává tenné a YouTube-ot a Google

2011. április 7., csütörtök
Televíziók vetélytársává tenné a YouTube-ot a Google

Jelentős átalakításokat készít elő a YouTube videomegosztó portálon a tulajdonos Google, hogy a portálon kialakított csatornákkal a televíziók vetélytársává tegye a népszerű oldalt.

A The Wall Street Journal csütörtöki információi szerint a 100 millió dollárt felemésztő átalakítások után a YouTube kezdőlapja különböző területekre - egyebek közt a sportra és a művészetekre - összpontosító csatornákkal várja majd a felhasználókat. A lap úgy tudja, hozzávetőleg húsz ilyen csatorna több órányi új műsorral, más csatornák a szájton már fent lévő tartalmakkal csábítja az oldal látogatóit. Az átalakított YouTube-ra az év végéig kell várniuk a felhasználóknak. A honlap üzemeltetői külső segítséget is igénybe vesznek a kezdeményezés alkalmazásához. A YouTube a világ harmadik leglátogatottabb internetes oldala, a honlap azonban még nagyobb forgalmat akar magáénak tudni, hogy részesedjen a 70 milliárd dolláros amerikai televíziós reklámpiacból. "Azt szeretnénk, ha az emberek ugyanúgy néznék a lapot, mint a tévét" - mondták az oldal vezetői.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.