Bulvár

Legyél te Csongrád megye szépe!

Legyél te Csongrád megye szépe!

2010. szeptember 10., péntek
Legyél te Csongrád megye szépe!

A Csongrád Megyei Önkormányzat gyémánt fokozatú támogatásával meghirdetik a Miss Alpok Adria – Csongrád Megye Szépe című szépségversenyt, melyre szeptember 23-ig két kategóriában várják a hölgyek nevezését.

Jelentkezni az

Angelface Modellügynökség

hivatalos honlapján lehet tini (14-17 éves korig) és felnőtt (18-28 éves korig) kategóriában.

Feltételek:

- Magyar állampolgárság - Hajadon - Nem készült rólad kompromittáló fotó vagy videó - Csongrád megyei lakos, vagy Csongrád megyében közoktatási intézményben tanul

Elődöntő:

Az elődöntőt szeptember 24-én pénteken délután 16 órakor kerül megrendezésre a Tisza River Café Clubban (a Tiszán találod!) Az elődöntőre egy fürdőruhát és magas sarkú cipőt kell hozni. Nevezési díj: 3.000 Ft, melyet az elődöntő helyszínén a regisztrációnál kell kifizetni. Az elődöntő zsűritagjai a szépségipar szakembereiből és a verseny nagyobb szponzoraiból áll.

Felkészülés a versenyre:

A versenyzők Katalógusfotózáson vesznek részt 2010. szeptember 25 -én szombaton. A verseny Katalógusát 5.000 példányban terjesztik a verseny előtt. A nemzetközi versenyre a fellépőruhákat biztosítják. A sminket és frizurát profi szakemberek készítik el! A verseny koreográfiáit

Vidák Dávid

, az Angelface Model Agency koreográfusa tanítja be. A felkészülés alatt a Tisza River Café Club ebédet biztosít a lányoknak! Bátran jelentkezz, akkor is ha még nem voltál szépségversenyen, de szeretnéd magad kipróbálni! Megtanítják a színpadi mozgást, és mindenkiből kihozzuk a maximumot! A felkészülés alatt a L'oreal vállalta, hogy a frizurád rendbe teszi!

Zsiga Renáta

, a L'oral Nagykövet szakemberei készítik el, ha kell befestik és úgy fazont vágnak. Vagy ha csak ápolásra van szüksége a hajadnak, azt is megoldják!

Díjak:

Külföldi utazások Ékszerek Légi utazások, légi élmények! Professzionális szépségápolási ajándékcsomagok Portfoliófotózás Modelliskolai képzés Professzionális fogfehérítés Vásárlási utalványok és még sok más ajándék!

Helyezettek:

- Délmagyar.hu - Közönség Szavazat győztese - Tini kategória győztese - Tini királynő - Felnőtt kategória I. udvarhölgy II. udvarhölgy Felnőtt kategória győztese - KIRÁLYNŐ Továbbjutás! A Királynő automatikusan továbbjut a Miss Alpok Adria Magyarországi döntőbe - ő képviseli Csongrád megyét az országos versenyen! Az országos döntő első három helyezettje kerül tovább a Nemzetközi Miss Alpok Adria versenyre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.