Bulvár

SZIN: Nagyszínpadon lesz a telt házas Scooter

SZIN: Nagyszínpadon lesz a telt házas Scooter

2010. augusztus 9., hétfő
SZIN: Nagyszínpadon lesz a telt házas Scooter

Egyre nagyobb az érdeklődés a Scooter SZIN-es koncertjére. Az elővételes jegyadatok alapján a közönség már kinőtte a zenekar fellépésének korábban meghirdetett helyszínét. A német techno-hardcore banda átkerült a SZIN Nagyszínpadra, de a jegyek egyre fogynak, fogynak, csak fogynak... - tudtuk meg Dömény Ágnestől, a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. pr- és marketing munkatársától.

Soha nem látott lendületet adott a Scooter fellépésének híre a SZIN elővételes napijegy-eladásának. Mióta köztudott a német zenekar szegedi koncertje a nyár utolsó nagy fesztiváljának második napján, ez a nap került az érdeklődés fókuszába. Olyannyira, hogy a Pepsi Színpadra meghirdetett koncert már biztos, hogy átkerül a lényegesen nagyobb befogadó képességű SZIN Nagyszínpadra. Aznap tehát a Nagyszínpadon a Jack Danimals indítja a sort, majd a Depresszió és Kowalskyék jönnek. Őket követi itt a napi nagy kedvenc, a Scooter és zárásként a Végső Visszaszámlálást világhírűvé tevő Europe. Természetesen a változások miatt nem szorul ki egy zenekar sem a SZIN-ről, minden lesz, mint eddig, csak nem ott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.