Bulvár

Lezuhant egy vitorlázórepülő Hódmezővásárhely közelében

Lezuhant egy vitorlázórepülő Hódmezővásárhely közelében

2010. július 4., vasárnap
Lezuhant egy vitorlázórepülő Hódmezővásárhely közelében

Lezuhant egy vitorlázó-repülőgép vasárnap délután Hódmezővásárhely határában; a gépet vezető nő könnyű sérüléseket szenvedett - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Szenti Szabolcs

elmondta: a 21 éves budapesti nő egy versenyen vett részt, amikor Hódmezővásárhely közelében felakadt a gépe a villanyvezetékben, és lezuhant. A nő a landolás után kiszállt a járműből, és egy közeli tanyán kért segítséget. Onnan visszaszállították a szegedi repülőtérre, ahonnan a versenyre felszállt. A reptér értesítette a rendőröket, és a nőt is onnan szállították kórházba. Kiderült, csak könnyű sérüléseket szenvedett. Az áramszolgáltató a megsérült vezetékszakaszt áramtalanította, és megkezdte a helyreállítási munkálatokat. A rendőrség a baleset körülményeit vizsgálja - tette hozzá a főhadnagy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.