Bulvár

Zsebkendőt hozott, DVD-lejátszót vitt

Zsebkendőt hozott, DVD-lejátszót vitt

2010. június 25., péntek
Zsebkendőt hozott, DVD-lejátszót vitt

Trükkös tolvajt fogott az egyik szegedi hipermarket biztonsági szolgálata a tegnapi napon – közölte Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A jászárokszállási férfi mikor belépett az üzletbe jelezte a biztonsági őrnek, hogy van nála egy bontatlan papírzsebkendő csomag, és hogy ne legyenek problémái kérte, hogy ragasszon rá egy igazolócímkét. Ezt követően besétált az áruházba és a műszaki osztály felé vette az irányt, ahol aztán kiválasztott egy DVD lejátszót, és a papírzsebkendőre helyezett címkét átragasztotta a közel 20 ezer forintot érő műszaki árura. Miután meggyőződött, hogy a címke jól látható helyen van, a DVD-lejátszót a hóna alá vágta és fizetés nélkül akart távozni az áruház területéről. A biztonsági őr azonban észlelte cselekményét, és távozásában megakadályozta. A Szegedi Rendőrkapitányság előállította a 23 éves férfit, akiről kiderült, hogy hasonló cselekmények elkövetése miatt több büntetőeljárás van vele szemben folyamatban.

Az Internetről tudta meg, hogy körözik a Volkswagent

Lopott kocsit fogtak a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei lakossági segítséggel a tegnapi napon. Az esti órákban érkezett a bejelentés a rendőrség ügyeltére, hogy Szeged belterületén az egyik lakópark területén feltételezhetően körözött gépkocsi parkol. A bejelentőnek feltűnt a több hónapja házuk előtt parkoló Volkswagen Transporter típusú kisteherautó, és segítségül hívta az Internetet. Számítógépén belépve a magyarország.hu honlapon rendszám alapján leellenőrizte a járművet, amely jelezte, hogy az körözött, ekkor értesítette a rendőröket. A járőrök kiérkeztek a helyszínre és ellenőrzés alá vonták a járművet, melyről kiderült, hogy a körözését a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság rendelte el. A Szegedi Rendőrkapitányság lefoglalta a Volkswagen Transportert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.