Bulvár

Kék hírek: mentolos cukorkákra fájt a foga

Kék hírek: mentolos cukorkákra fájt a foga

2010. május 20., csütörtök
Kék hírek: mentolos cukorkákra fájt a foga

Nagy tételben akart mentolos cukorkát üzletből ellopni egy 19 éves szegedi lány – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A fiatal szerdán délben az egyik áruházban összesen 167 csomag cukrot rejtett a táskájába, hogy azokat fizetés nélkül kicsempéssze onnan. A biztonsági szolgálat munkatársai azonban észrevették ezt, és értesítették a rendőrséget. A táskából elő is került valamennyi cukorka, melyek összértéke a 20 ezer forintot is meghaladja. A lány egyébként nem első alkalommal vétett a törvény ellen, több büntetőeljárás is folyamatban van vele szemben hasonló bűncselekmények elkövetése miatt. A „bolti szarkát” a rendőrség őrizetbe vette. Betörőt ért tetten az ott lakó szerdán délben. A tolvaj az egyik makkosházi lakásba jutott be az ajtó befeszítésével, ahol edényeket, fali kerámiákat és festményeket készített össze hogy magával vigye, valamint néhány ezer forint ott talált pénzt zsebre vágott, ám mielőtt elindult volna, a lakás tulajdonosa tetten érte. A kiértesített rendőrök azonnal a helyszínen termettek, és előállították az 59 éves férfit. Ruházatának átvizsgálása során a készpénzt is megtalálták nála. A rendőrség a férfit őrizetbe vette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.