Bulvár

Kék hírek: levágta az ujjait egy gép

Kék hírek: levágta az ujjait egy gép

2010. május 28., péntek
Kék hírek: levágta az ujjait egy gép

A mutató és nagyujját is levágta egy gép egy férfinak egy hódmezővásárhelyi telephelyen tegnap délelőtt. A mentők és Traumatológiai Klinika munkatársainak köszönhetően vélhetően sikerül megmenteni a férfi ujjait – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Tegnap délelőtt érkezett jelzés a mentőszolgálat munkatársaitól a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy egy az ipartelepen lévő faipari cég 46 éves alkalmazottja munkavégzés közben egy hosszirányú méretvágásra szolgáló géppel levágta a mutató és nagyujját. A vásárhelyi mentősök stabilizálták a férfi állapotát, illetve azonnal mentőhelikoptert kértek a helyszínre, miközben az érintett testrészeket jég közé tették. A sérültet a Szegedi Traumatológiai Klinikára szállították a légimentők, ahol azonnal műtéten esett át. A baleset körülményeit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.