Bulvár

Indul a zarándokvonat Csíksomlyóra – online követés

Indul a zarándokvonat Csíksomlyóra – online követés

2010. május 17., hétfő
Indul a zarándokvonat Csíksomlyóra – online követés

Hamarosan útra kel a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz, hogy utasaival együtt megtegye immáron tradicionális útját Erdély gyönyörű tájain át. 2010. május 21-24. között ismét Székelyföld felé veszik útjukat a zarándokvonatok, hogy utasaik részt vehessenek az idei csíksomlyói búcsún és zarándoklaton - írja a Lochner Group sajtóközleménye.

Ismét óriási az érdeklődés a zarándokvonatok iránt, a helyek gyorsan beteltek. Idén azonban az itthon maradottakra és a vendégvárókra is gondoltak a szervezők, így nemcsak lélekben lehetünk együtt a Magyarországról induló vonatok utasaival. Partnerük, a szegedi Lochner Group járműkövetéssel szerelte fel mindkét vonatot, melynek segítségével bárki részese lehet oda- és visszautazásuk történetének, az eseményeket gyakorlatilag online követve! A Lochner Group jóvoltából az otthon maradt családtagok, a vendéglátó erdélyi barátok és az érdeklődők számítógép előtt ülve - egy kis térképes szoftvert letöltve - követhetik nyomon a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz útját, Magyarországon és Erdélyben egyaránt. Az érdeklődőknek nincs más dolguk, mint ellátogatni a

www.járműkövetés.hu

weboldalra és néhány kattintás után már láthatják is, épp merre kanyarognak a zarándokvonatok. Járműkövetés és további információ:

www.járműkövetés.hu

és

www.szekelygyors.hu


Csíksomlyó kegytemplom - Szűz Mária kegyszobra

Erdélyben

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.