Bulvár

Kék hírek: Lopott kerékpár találtak

Kék hírek: Lopott kerékpár találtak

2010. április 28., szerda
Kék hírek: Lopott kerékpár találtak

Kerékpártolvajt fogtak el a szegedi rendőrök, akiről kiderült, hogy egy betöréses lopás kísérlete is a számlájára írható - közölte Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Biciklitolvajt fogtak el a rendőrök tegnap Szegeden. A lopásra az egyik középiskola portása figyelt fel, ugyanis feltűnt neki, hogy az épület elől valaki egy kétkerekűt cipel. Nosza, utánafutott, azonban egy kis idő után szem elől tévesztette, ám valaki látta, hogy a biciklit egy közeli garázsba tolja be a férfi. A szálak gyorsan a gyanúsítotthoz vezettek. A rendőrök a garázsban megtartott házkutatás során azután összesen 6 kerékpárt találtak, melyek közül háromról rögtön kiderült, hogy az iskola elől, illetve tárolójából vitték el. A gyanúsított elmondta, hogy a másik három biciklit is hasonló módon szerezte meg, ám hogy honnan és mikor, arra már nem emlékezett. Időközben egy másik feljelentés is érkezett a rendőrkapitányságra, miszerint egy szegedi dísztárgy árusító üzletet valaki a nyitvatartási idő figyelmen kívül hagyásával keresett fel. Ez a személy az ajtót befeszítve jutott be a boltba, és különféle dísztárgyakat készített össze egy általa hozott nylontáskába, ám azokat valamilyen oknál fogva ott hagyott. Pechjére azonban benne maradt postai értesítője, valamint egy másik, szintén nevére kiállított irat, így hamar sikerült kideríteni a személyazonosságát, aki nem volt más, mint a kerékpár-tolvaj. A férfit a rendőrség gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.