Bulvár

Rendőrkézen a bankkártyatolvajok

Rendőrkézen a bankkártyatolvajok

2010. február 21., vasárnap
Rendőrkézen a bankkártyatolvajok

Kevesebb, mint egy nap alatt elfogta a rendőrség azt a fiatalembert, aki pénzt akart felvenni egy lopott bankkártyával Hódmezővásárhelyen, de mivel azon nem volt pénz, nem járt sikerrel. Az esetet a bank biztonsági kamerája rögzítette - tájékoztatta portálunkat Pál János, a Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Amint korábban hírt adtunk arról, hogy a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon egy nő tett bejelentést, miszerint a Damjanich utcai focipályánál lévő telefonfülkéből a telefonálás után ott felejtett pénztárcáját ismeretlen tettes elvitte. A nyomozás során kiderült, hogy az abban lévő bankkártyával az elkövető pénzt akart felvenni, de nem járt sikerrel. A bank biztonsági kamerája rögzítette a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembert. Tegnapi napon a biztonsági kamera által rögzített fénykép alapján egy hódmezővásárhelyi lakos felismerte az elkövetőt, akit rendőrkapitányság járőrei társával együtt elfogtak. Kiderült, hogy bűncselekmény elkövetésével egy 12 és egy 14 éves fiatalember gyanúsítható, akik elismerték tettüket - közölte a sajtóügyeletes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.