Bulvár

Esküvői kiállítás, avagy miből lesz a menyasszony…? - FOTÓK, PANORÁMA, VIDEÓ

Esküvői kiállítás, avagy miből lesz a menyasszony…? - FOTÓK, PANORÁMA, VIDEÓ

2010. január 10., vasárnap
Esküvői kiállítás, avagy miből lesz a menyasszony…? - FOTÓK, PANORÁMA, VIDEÓ
Ezen a hétvégén immár negyedik alkalommal rendezték meg a méltán népszerű Szegedi Menyegző Esküvői Kiállítást. Volt itt minden, ami szem-szájnak, azaz ebben az esetben menyasszonynak és vőlegénynek kedves: a pazar ruháktól kezdve a különböző stílusban megterített asztalokon keresztül a komplett esküvőszervezésig. A házasulandók, a szülők, a rokonok és a barátok egy helyen, kivételesen nagy választékban találhatták meg mindazokat a szolgáltatásokat, termékeket és kellékeket, amelyek az eljegyzések, esküvők és a lakodalmak megrendezéséhez szükségesek. A kiállítás évről évre bővülve újabb célcsoportokat szólít meg, így az új szolgáltatások még látványosabbá és felejthetetlenebbé varázsolják az esküvőket, rendezvényeket.

Fontos kellékek

A kiállítók közt a ruhaszalonokon, éttermeken, fotó-videóstúdiókon, szépségszalonokon, ékszerészeken, virágkötőkön, nászajándékot, nászutat kínáló cégeken, a meghívókat készítőkön, a szervező irodákon kívül még extrém kívánságok teljesítésével foglalkozó cégekkel is találkozhattak a kilátogató leendő ifjú párok. A különleges kívánságokat felvonultató bármixerek, limuzinkölcsönzők, hintótulajdonosok kínálták szolgáltatásaikat, hogy ezekkel is kiegészíthető legyen az ünnepi alkalom. Sokan párjukkal jöttek el, némelyek a „mamával” látogatták végig a standokat, hogy prospektusokkal, címekkel, ötletekkel megrakodva tervezgessék az eseményt. Volt olyan pár is, aki jó előre gondolkodott, hiszen esküvőjüket jövőre tűzték ki, így biztosan elég lesz nekik a hátralévő idő a válogatásra. Hiába, nem elég korán kezdeni ezt sem, főleg ha szerencsésen túljutnak kapcsolatuk ezen mérföldkövén is. A bátrabb hölgyek egyenesen előmenyasszonynak öltöztek, s csillogó szemmel szemlélték magukat a tükrökben, már-már az oltár előtt látva a ruhakölteményekben pompázó képmásukat.

Februárban az IH-ban

Akik esetleg lecsúsztak volna a kiállításról, vagy esetleg még csak most jutottak el a leánykérésig, azoknak sem kell sokáig várniuk, hiszen 2010. február 6-7-én az Ifjúsági Ház Rendezvényközpontban rendezik majd meg az V. Menyegző Esküvői Kiállítást hasonló pazar kínálattal. Két napon keresztül, két szinten több mint 1000 négyzetméteren várják majd a kedves látogatókat. A földszinten az elegáns menyasszonyi ruhaszalonok kínálatát tekinthetik meg az ifjú párok, míg az emeleten kapnak helyet az esküvői és rendezvényszolgáltató cégek: rendezvényhelyszínek, anyakönyvvezetők, dekoratőrök, virágosok, nyomdák, fotósok, utazási irodák, cukrászdák.

Illés Tibor

IV. Menyegző Esküvői Kiállítás - menyasszonyi ruhák in Szeged"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.