Bulvár

Trükkös tolvajok: nem gázórát olvastak le...

Trükkös tolvajok: nem gázórát olvastak le...

2009. november 4., szerda
Trükkös tolvajok: nem gázórát olvastak le...

Trükkös tolvajok károsítottak meg egy zsombói idős hölgyet a tegnapi napon - közölte Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az ismeretlen személyek magukat gázóra-leolvasóknak adták ki, így sikerült bejutniuk a házba. Amíg az egyik személy imitálta a leolvasást, ezzel elterelve a tulajdonos figyelmét, a másik 70 ezer forintot tulajdonított el. A tettesek dolgukat végezve elköszöntek, majd távoztak. Az idős asszony később vette észre, hogy hiányzik a megtakarított pénze. A Szegedi Rendőrkapitányság keresi az elkövetőket, és kéri a lakosságot, hogy aki 2009.11.03.-án 10:00-11:00 óra között Zsómbon megtörtént bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 107, 112-es ingyenesen hívható rendőrségi segélyhívó számot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.