Bulvár

Kék hírek: Durva elszámoltatás Dorozsmán

Kék hírek: Durva elszámoltatás Dorozsmán

2009. november 16., hétfő
Kék hírek: Durva elszámoltatás Dorozsmán

Megvertek egy dorozsmai férfit szombaton délután. Az esetre vasárnap délelőtt derült fény, ekkor jelezték ugyanis a rendőrségre a bántalmazást - tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleménye.

A rendőrség információi szerint a férfi tanyai szomszédja, valamint annak ismerőse „számoltatták el” őt, ugyanis a szomszéd rábízta a tanyájának őrzését, melyet azonban hétvégére feltörtek. A két férfi bozótvágó késsel akarta rákényszeríteni, hogy ismerje el: köze van a tanyabetöréshez. Az elszámoltatás vége az lett, hogy a bántalmazott könyöke eltört, valamint fején és végtagjain is vágott sérüléseket szenvedett. A szegedi rendőrök a nap folyamán elfogták és előállították a két férfit, akiket gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vételükre került sor. Velük szemben aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja alapján indult büntetőeljárás. Szegeden a Victor Hugo utcában pedig tegnap este egy férfi melegebb éghajlatra küldte a rendőröket. A belvárosban egyenruhában szolgálatot teljesítő gyalogos rendőrök „bűne” az volt, hogy figyelmeztették a férfit, hogy ne az út közepén sétáljon, hanem menjen fel a járdára. A 35 éves szegedi lakos erre szidalmazni kezdte az egyenruhásokat, sőt még azt is kétségbe vonta, hogy egyáltalán rendőrök. Ezután megfordult és elindult az ellenkező irányba. A rendőrök felszólították, hogy álljon meg, igazolja magát, majd amikor erre nem volt hajlandó, testi kényszert alkalmaztak vele szemben. A férfi nem adott magyarázatot arra, hogy miért állt ellen az intézkedésnek. A Szegedi Rendőrkapitányság feljelentést tett ellene jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.