Bulvár

Baleset: szemtanúk jelentkezését várják

Baleset: szemtanúk jelentkezését várják

2009. november 30., hétfő
Baleset: szemtanúk jelentkezését várják

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya sajtóközleményében közlekedési baleset ügyében kéri a lakosság segítségét.

2009. november 29-én 00:15 óra körüli időben Szeged belterületén a Becsei utca 1. sz. előtt ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen rendszámú, sötét színű személygépkocsival, balra kanyarodás közben elütött egy, az ott található útkereszteződésnél áthaladó középkorú gyalogost, majd megállás nélkül elhajtott a helyszínről. A baleset során a gyalogos 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja a balesetben érintett jármű vezetőjének, továbbá annak a 20 év körüli, szőke hajú, kb. 170 cm magas hölgy jelentkezését, aki a baleset előtt közvetlenül a sötét színű személygépkocsiból szállt ki. Kérjük továbbá, hogy azok is jelentkezzenek, akik a balesettel kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon a Párizsi krt. 22-26. I. emelet 105-ös számú irodájában, vagy telefonon a 107-es vagy 112-es ingyenes segélyhívó számon, ill. munkanapokon 8 és 15 óra között a 62/562-400/12-92-es, vagy a 14-37-es melléken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.