Bulvár

Kék hírek: Trükkös tolvaj és kábítószerező fiatalok

Kék hírek: Trükkös tolvaj és kábítószerező fiatalok

2009. szeptember 18., péntek
Kék hírek: Trükkös tolvaj és kábítószerező fiatalok

Újabb trükkös csaló ejtette át sikeresen áldozatát, valamint kábítószerező fiatalokról is beszámol a Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleménye.

Ismét trükkös csaló tévesztett meg, sajnos sikerrel egy jószándékú embert. A bizalomkeltő külsejű személy ezúttal egy férfi jóhiszeműségét használta fel arra, hogy nagyobb összeget csaljon ki tőle. A csali-szöveg ezúttal az volt, hogy mentőhelikopterre kell a pénz, mellyel egy súlyos sérültet szállítanának Budapestre. A megtévesztett férfi oda is adott 200.000 Ft-ot, azonban hamar kiderült, hogy őt becsapták, semmiféle ilyen indokból nem gyűjtöttek pénzt. A rendőrség kéri a lakosságot, ne dőljenek be a csalóknak, legyenek bizalmatlanok az ilyen személyekkel szemben. Zsebtolvaj „szabadított meg” pénztárcájától egy szegedi férfit. A férfi a nadrágzsebében tartotta tárcáját, azonban a Mars téren valaki óvatosan kiemelte onnan. A férfi kára több, mint 50 ezer Ft. Ez az eset is jól példázza azt, hogy pénztárcát, telefont ne tartsunk ruházatunk zsebében, mert onnan észrevétlenül ki lehet emelni - hívja fel a figyelmet Tuczakov Szilvána sajtószóvivő. Kábítószerező fiatalokat állítottak elő a szegedi rendőrök csütörtökön késő este. A hét szegedi fiatal egy játszótéren szívott, amikor a járőrök igazoltatták. Egyikük közben egy kis nylon-zacskót dobott el, melyben kábítószergyanús növényi törmelék volt. A gyors-teszt kimutatta a fiataloknál a kábítószer-fogyasztást, velük szemben – mivel a törvény a fogyasztást is büntetni rendeli - visszaélés kábítószerrel vétség gyanúja alapján indult büntetőeljárás. Csütörtökön a szegedi rendőrök két, bíróság által keresett körözött személyt fogtak el - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.